Kokopuuhakkeen korjuukustannukset nuorista metsistä eri menetelmillä - Laitila, Juha (Metsäntutkimuslaitos, 2008)
Seloste artikkelista: Laitila, J. 2008. Harvesting technology and the cost of the fuel chips from early thinnings. Silva Fennica 42(2): 267–283.
Tutkimusseloste
Keywords: hake; kokopuu; nuoret metsät; puuenergia