Kokonaispalveluita metsäpalveluiden tuotantoon - Kiljunen, Nuutti (Metsäntutkimuslaitos, 2006)
Selostus julkaisusta: Kiljunen, Nuutti. 2005. Creating value through advanced silvicultural services. Dissertationes Forestales 17. 41 s. + liitteet.
Julkaisusatoa
Keywords: istutus; laatutakuu; metsäpalvelut; taimikonhoito