Rehuohran viljely väheni rajusti - Laine, Antti; Högnasbacka, Merja (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
Suurin osa sekä kaksi- että monitahoisista ohralajikkeista kuuluu rehu- ja tärkkelysohriin. Merkittävä osa myös mallasohralajikkeiden sadosta käytetään rehuna, jos sato ei täytä mallasohran laatuvaatimuksia.
Keywords: Ka; lajikkeet; rehuohra; tärkkelys; satotaso; jyvä; koko; taudinkestävyys