Tyrni on luonnon vitamiinipommi - Tahvonen, Raija (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
Tyrnin marjoja on hankala kerätä, mutta pensaan keskellä viitseliästä poimijaa odottaa varsinainen terveyspilleri.
Keywords: Re; ka; tyrni; vitamiinit; polyfenolit; tanniinit; flavonolit; luontaistuotteet; maku; jälkiruoat; pirtelöt; keltainen