Maan puhtauden hoito - Mäkelä-Kurtto, Ritva (Puutarhaliitto, 1994)
Puhdas maaperä on yksi tärkeimmistä luonnonvaroistamme. Maaperän, samoin kuin koko ympäristön, puhtautta uhkaavat ympäristömyrkkyinä tunnetut raskasmetallit. Maan puhtaudesta huolehtiminen on kuitenkin kasvintuotannon kannalta erittäin merkitsevä.