Männyn taimi kasvaa pituutta keväällä yhteytetyllä energialla - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 1999)
Selostus opinnäytteestä: Jukka Lippu.1999. Assimilation and allocation of carbon in Scots Pine seedlings during shoot elongation and as affected by soil temperature. Helsingin yliopiston metsäekologian laitoksen julkaisuja 19. Väitöskirja.
Julkaisusatoa