Kuvioittaisen laskennallisesti ajantasaistetun metsävaratiedon epävarmuuden arviointi - Haara, Arto; Leskinen, Pekka (Metsäntutkimuslaitos, 2009)
Seloste artikkelista: Haara, A. & Leskinen, P. 2009. The assessment of the uncertainty of updated stand-level inventory data. Silva Fennica 43(1): 87–112.
Tutkimusseloste