Nopeakasvuisten lihasikojen kivennäistarve puntarissa - Partanen, Kirsi (Lihateollisuuden Tutkimuskeskus, 2001)
Rehun kalsium- ja fosforipitoisuuden nostaminen 15-30 % nykyisestä suosituksesta paransi lihasikojen liikuntaa ja luiden murtolujuutta. Muutos ei vaikuttanut sikojen kasvuun, rehuhyötysuhteeseen eikä teuraslaatuun.
Keywords: Ko; kalsium; fosfori; luut; liikunta; sika; rehut; kasvu