Arbetsinstruktion för maskinell plantering - Laine, Tiina; Syri, Mikko (Metsäntutkimuslaitos, 2012)
Instruktionen har tagits fram i utvecklingsprojektet ”Teknologialla tehokuutta metsänhoitoon – koneellisen istutuksen laaja käyttöönotto”. Projektets mål är att effektivisera skogsvården genom att öka maskinell plantering. Det riksomfattande projektet är ett samarbete mellan Finlands skogscentral och Skogsforskningsinstitutet. Projektet finansieras av Närings-, trafik- och miljöcentralen i Tavastland.
Se även: Koneellisen metsänistutuksen opas
Keywords: skogsplantering; skogsmaskiner; metsäkoneet; metsänviljely; viljelymetsät