Metsätaloushistoriaa tarkkaavaiselle ja kärsivälliselle lukijalle - Laine, Jaana (Luonnonvarakeskus, 2015)
Kirja: Jorma Ahvenainen. 2015. Satakunnan metsätalous 1900–1960. Satakunnan metsäteollisuuden hankkima tulo ja sen jakautuminen. Satakunta xxxı. Satakunnan historiallinen seura, Harjavalta.
Kirja-arvostelu
Keywords: Satakunta; metsätalous; metsäteollisuus; historia