Eucalyptus microthecan morfologiset ja fysiologiset vasteet kuivuuteen - Susiluoto, Sanna; Berninger, Frank (Metsäntutkimuslaitos, 2007)
Seloste artikkelista: Susiluoto, S. & Berninger, F. 2007. Interactions between morphological and physiological drought responses in Eucalyptus microtheca. Silva Fennica 41(2): 221–233.
Tutkimusseloste