Mesimarjaa viljelyyn Pohjois-Savossa - Kostamo, Katri; Kokko, Harri; Hukkanen, Anne; Kärenlampi, Sirpa (Maaseudun tulevaisuus, 2007)
Kuopion yliopiston Menestystä mesimarjasta Pohjois-Savoon -hankkeessa on kehitetty mesimarjan viljelytekniikkaa kahden vuoden ajan. Hankkeen tavoitteena on parantaa ja vauhdittaa mesimarjan viljelyn ja tuotannon edellytyksiä, ja siten lisätä viljelyn kannattavuutta. Tavoitteena on myös saada aikaan tehokas tuottajaryhmittymä, jonka jäsenet voivat myöhemmin toimia vertaistukena mesimarjan viljelyä aloitteleville.
Keywords: Ka; mesimarja; viljely; viljelytekniikka; kasvitaudit; lehtihome; rikkakasvit; torjunta; kastelu