Ravinnetankkaus taimitarhalla saa aikaan lyhytaikaisen vaikutuksen kuusen paakkutaimien typpitilaan ja kasvuun istutuksen jälkeen - Heiskanen, Juha; Lahti, Markku; Luoranen, Jaana; Rikala, Risto (Metsäntutkimuslaitos, 2009)
Seloste artikkelista: Nutrient loading has a transitory effect on the nitrogen status and growth of outplanted Norway spruce seedlings. Silva Fennica 43(2): 249–260.
Tutkimusseloste