Kaura kasvaa suorakylvettynäkin - Känkänen, Hannu (Maaseudun Tulevaisuus, 2003)
Kevätviljan suorakylvö savimaahan on herkempi vaikeille sääoloille kuin muokattuun maahan kylvö. Herkin viljoista on ohra. Riskittömimmin suorakylvöön voi hakea tuntumaa kauraa viljelmällä.
Keywords: Ka; viljelymenetelmät; suorakylvö; vaihtoehtoiset viljelymenetelmät; kevennetty maanmuokkaus; kylvö; maan rakenne; kaura; ohra; vehnä