Porsaiden ruokinta imetysaikana - Alaviuhkola, Timo (Suomen kotieläinjalostusosuuskunta, 2001)
Imetysvaiheella on suuri vaikutus porsaiden menestymiseen myöhemmin lihasikakasvatuksen aikana. Menestymiseen vaikuttavat mm. porsaan syntymäpaino, emakon maidon koostumus, maidon saanti, lisärehun anto imetysaikana.
Keywords: Ko; imetysaika; porsaat; sika; ruokinta