MTT à la cartessa tarjottiin huomisen ruoka - (:unkn) unknown (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Suomalaisten ruokatottumukset ovat muuttuneet terveellisemmiksi, mutta kansa vain lihoo. Arvostamme hyviä aterioita, mutta heitämme ruokaa roskiin. Koemme kotimaisen ruuantuotannon tärkeäksi, mutta emme ole valmiita maksamaan siitä samalla kun maatalouden on tuotettava tehokkaasti ja oltava ympäristöystävällistä. Näistä ruokalautasen ristiriidoista keskusteltiin 16. syyskuuta MTT:n järjestämässä toimittajaseminaarissa.
Keywords: Ma; ruoka; ravitsemus; elintarvikkeet; ympäristö; liha; vesistöt; maatilat; hinnat; kilpailu