Koivutisle myyntiin karkoteaineena - (:unkn) unknown (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Tutkijoiden ja tuotekehittelijöiden pitkä kujanjuoksu palkittiin, kun Evira myönsi Charcoal Finland Oy:lle koetoimintaluvan, jonka perusteella EcoKOIVU-karkotetta voidaan myydä myyrien ja hirvieläinten karkottamiseen.
Keywords: Ma; koivut; karkotteet; kasvinsuojelu; torjunta-aineet; luonnonmukainen; torjunta; hirvieläimet; poro; hirvi; myyrät