Varhaisperkauksen vaikutus männyn taimien elossa oloon, kasvuun ja lehtipuuston aiheuttamiin latvavaurioihin - Saksa, Timo; Miina, Jari (Metsäntutkimuslaitos, 2007)
Seloste artikkelista: Saksa, T. & Miina, J. 2007. Cleaning methods in planted Scots pine stands in southern Finland: 4-year results on survival, growth and whipping damage of pines. Silva Fennica 41(4): 661–670.
Tutkimusseloste
Keywords: kilpailu; koivu; mänty; taimikon varhaisperkaus