Peltomaan laatutesti kurkistaa pinnan alle - Tolonen, Kaisa (Maaseudun tulevaisuus, 2007)
Jäikö sato pieneksi? Oliko pellon kuivumisessa ongelmia? Peltomaan laatutestillä kyetään selvittämään usein mystiseksi jääviä ongelmia pellon kasvukunnossa. Kun testaa omat toimintatapansa ensin pirtin pöydän ääressä ja kurkistaa ongelmalohkoilla maan pinnan alle, löytää usein selityksen lohkoa vaivanneeseen ongelmaan.
Keywords: Ka; pelto; viljely; maaperä; laatu; testit; testaus; muokkaus; maanmuokkaus; laatutesti