Vihannesten kastelutarvetta voidaan arvioida - Suojala, Terhi; Kaukoranta, Timo; Salo, Tapio; Kallela, Marja (Maaseudun Tulevaisuus, 2000)
Vihannesten kastelua tarkentamalla voidaan vähentää satotappioiden riskiä. Kastelun ajoitusta ja määrää voi arvioida tarkimmin mittaamalla maan kosteutta. Kastelupäätöksen tukena voi käyttää myös tietoa potentiaalisesta haihdunnasta.
Keywords: Pu; avomaanvihannekset; kastelu