Maaseutuyrittäjyys muuttuu - Rantamäki-Lahtinen, Leena (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Maaseutuyrityksen johtaminen on haastavaa. sillä toimintaympäristö on jatkuvassa muutoksessa. Toisaalta yrityksen omat, sisäiset tekijät vaikuttavat merkittävästi siihen, miten yritys voi näitä muutoksia hyödyntää ja hallita. Voimavarat luovat selviytymisen mahdollisuuksia.
Keywords: Ma; maatilat; maatalousyritykset; yrittäjät; maatalousyrittäjät; maaseutuyrittäjät; metsätalousyrittäjät