Kuinka kuivikemarkkinat kehittyvät? - Manni, Katariina; Högel, Heidi; Saastamoinen, Markku; Frondelius, Lilli; Huuskonen, Arto (Faba osk, 2023)
Kuivikemarkkinat ovat tällä hetkellä suurten muutosten alla. Taustalla on erityisesti paine vähentää turpeen käyttöä ja kilpailun kiristyminen kuivikemateriaaleiksi sopivista raaka-aineista. Aiheellinen huoli kuivikehuollon turvaamisesta on lisääntynyt. Tilanteen selkiyttämiseksi Luonnonvarakeskus teki kuivikeselvityksen.
Lehtiartikkeli (rinnakkaistallennusluvan asianumero: 515/12 05 01 02/2022)
Keywords: kuivitus; kotieläin; nauta; siipikarja; hevonen; turve; olki