Kuminan penkkiviljely sopii luomuun - Kangas, Arjo; Esala, Jussi (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Kuminan rikkakasvitorjunta on mahdollista hoitaa haraamalla, kun kuminaa viljellään penkissä.
Keywords: Ta; Ka; kumina; luomutuotanto; viljelymenetelmät