Trakeidien poikkileikkausdimensiot männyssä – jakaumia ja vertailu kuuseen - Havimo, Mikko; Rikala, Juha; Sirviö, Jari; Sipi, Marketta (Metsäntutkimuslaitos, 2010)
Seloste artikkelista: Havimo, M., Rikala, J., Sirviö, J. & Sipi, M. 2009. Tracheid cross-sectional dimensions in Scots pine (Pinus sylvestris) – distributions and comparison with Norway spruce (Picea abies). Silva Fennica 43(4): 681–688.
Tutkimusseloste