Lypsylehmien hyvinvointimittauksia tilan toiminnan kehittämisessä - Frondelius, Lilli; Ruuska, Salla (Valio Oy, 2017)
Tuotantoeläinten hyvinvoinnista liikkuu paljon uskomuksia, mutta millä tasolla on suomalaisten lypsylehmien hyvinvointi? EuroMaito-hanke jatkaa LETKA-hankkeen aloittamia lypsylehmien hyvinvointimittauksia suomalaisilla maitotiloilla. Hyvinvointimittauksilla saadaan arvio eläinten hyvinvoinnin tilasta yleisellä tasolla, mutta tuloksia voidaan käyttää myös tilan toiminnan kehittämiseen.
Maito ja me -lehden verkkojulkaisu
Keywords: lypsykarja; eläinten hyvinvointi