Camelina uutena kasvilajina lajikeluetteloon - Kangas, Arjo; Laine, Antti; Niskanen, Markku; Salo, Yrjö (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
Kotimainen Camilla hyväksyttiin ensimmäisenä camelinalajikkeena Suomen kasvilajikeluetteloon. Uutuuslajikkeen erukahappopitoisuus on alhainen, mikä on edistysaskel tämän arvokasta öljyä sisältävän kasvilajin teollisessa käytössä.
Keywords: Ka; uutuudet; lajikkeet; satotaso; vilja; öljykasvit; nurmikasvit