Lupaavia tuloksia metyylijasmonaatista – uusi menetelmä suojata havupuuntaimia tukkimiehentäin tuhoilta? - Luoranen, Jaana (Metsäntutkimuslaitos, 2014)
Selostus artikkelista: Zas, R., Björklund, N., Nordlander, G., Cendán, C., Hellqvist, C. & Sampedro L. 2014. Exploiting jasmonate-induced responses for field protection of conifer seedlings against a major forest pest, Hylobius abietis. Forest Ecology and Management 313: 212–223.
Julkaisusatoa