Työkaluja ympäristöjalanjälkien pienentämiseen - Katajajuuri, Juha-Matti (Maaseudun Tiede, 2013)
Resursseja tehokkaasti käyttävän ja vastuullisen ruokaketjun edistäminen on yksi keskeisimpiä lähtökohtiamme. Parannettavaa on kaikilla koko ketjussa, ja suurin pulma onkin löytää erityyppisille tuotantoketjuille keinot vähentää ympäristövaikutuksia.
Keywords: Elintarvikkeet, ravitsemus; Ympäristönsuojelu; vastuullisuus; ruokahävikki; kuluttajat; kulutus; ympäristövaikutukset; lmastonmuutokset; elintarviketuotanto