Ympäristötaide tuo luonnon lähelle - Uusitalo, Marja; Yli-Viikari, Anja; Kerola, Maria (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Selviämme stressitilanteista paremmin, kun kasvit ja eläimet ovat osa elämäämme. Ihminen on luonnossa kokonaisvaltaisesti läsnä aistien, tunteiden, tekemisen ja vuorovaikutuksen välityksellä. Vihreä hoiva ei aktivoi pelkästään aivoja.
Keywords: Ma; Ys; ympäristö; luonto; taide