Erilaiset kesät näkyivät pohjoisen sadossa - Räty, Anu (Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Viileä kesä suosi kaaleja Rovaniemellä, ja porkkanat kasvoivat parhaiten Ruukissa. Sotkamon valkosipulikokeissa parhaiten pärjäsivät kainuulainen ja siperialainen kanta. Porkkanan, kerä-, kukka- ja parsakaalin lajikkeita kokeiltiin MTT:n pohjoisilla tutkimusasemilla kasvukausina 2011–2012.
Keywords: Kasvintuotanto, kasvinviljely, maaperä; Puutarhatuotanto; sato; porkkana; kaalit; keräkaali; kukkakaali; parsakaali