Taloustohtori kertoo nyt myös hyvien ja heikkojen ryhmien tulokset - Latukka, Arto (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
MTT Taloustohtorin maatilatalous-verkkopalvelussa voi tuttuun tapaan tehdä tuotantosuuntien välisiä vertailuja. Uutta on mahdollisuus tarkastella luotettavasti eri tilaryhmien sisäisiä tulosvaihteluja.
Keywords: Ma; verkkopalvelut; palvelut; kannattavuus; kirjanpitotilat; maatalouskirjanpito; yrittäjät; maatalousyrittäjät; vertailu; tulos; tilat; maatilat; tilakoko; yrityskoko