Maatiloilla säästetään energiaa - Punttila, Antero (Maaseudun tulevaisuus, 2007)
Ilmastonmuutoksen merkit näkyvät kaikkialla. Suomessakin ilmaston lämpeneminen vaikuttaa merkittävästi maatalouteen. Maatiloilla ilmastonmuutosta pyritään torjumaan tehostamalla energiankäyttöä. Apuna on pian käynnistyvä maatilojen energiaohjelma.
Keywords: Ys; maatilat; energia; ilmastonmuutokset; ympäristö; energiansäästö; energiankulutus