Kuusipistokkaita pahoille tukkimiehentäikohteille? - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2002)
Selostus artikkelista: Hannerz Mats, Thorsén Åke, Mattson Staffan ja Weslien Jan. 2002. Pine weevil (Hylobius abietis) damage to cuttings and seedlings of Norway spruce. Forest Ecology and Management 160: 11–17.
Julkaisusatoa