Metsänuudistamishankkeiden viivästymisen syitä selvitetty Lapissa - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2000)
Selostus artikkelista: Hyppönen, Mikko; Perälä, Juha-Pekka ja Hallikainen, Ville. 2000. Metsänuudistamistöiden viivästyminen Lapin yksityismetsissä. Metsätieteen aikakauskirja 1/2000:35-42.
Julkaisusatoa