Maantie- ja rautatiekuljetusketjujen yhdistäminen metsähakelogistiikassa - Karttunen, Kalle; Ranta, Tapio (Metsäntutkimuslaitos, 2014)
Seloste artikkelista: Karttunen K., Lättilä L., Korpinen O.-J., Ranta T. (2013). Cost-efficiency of intermodal container supply chain for forest chips. Silva Fennica vol. 47(4) article id 1047.
Sisällysluettelossa otsikolla: Metsähakkeen intermodaalisen toimitusketjun kustannustehokkuus
Tutkimusseloste