Pintakasvillisuuden torjunta varmistaa pellonmetsityksen onnistumisen. (Tutkimuksen esittley) - Hytönen, Jyrki; Jylhä, Paula (Metsäntutkimuslaitos, 2014)
Selostus artikkelista: Hytönen, J. & Jylhä, P. 2013. Long-term effect of weed control on survival and growth of silver birch planted on arable land. Baltic Forestry 19(2): 170–178.
Julkaisusatoa