Maaseudullakin innovoidaan - Luostarinen, Matti (Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
Innovaatioista ja innovaatiopolitiikasta on tullut eräänlainen uusi yhteiskuntapoliittinen ohjaaja ja jopa uskonto. Innovaatioita tehdään niin kaupungeissa kuin maaseudullakin.
Keywords: Ys; Ma; maaseutu; innovaatiot; filosofia; keksinnöt