Metsätammen sinistäjäsienet ja niiden merkitys taudinaiheuttajina Lounais-Venäjällä - Linnakoski, Riikka (Luonnonvarakeskus, 2015)
Seloste artikkelista: Selochnik, N.N., Pashenova, N.V., Sidorov, E., Wingfield, M.J., Linnakoski, R. (2015). Ophiostomatoid fungi and their roles in Quercus robur die-back in Tellerman forest, Russia. Silva Fennica 49(5), article id 1328
Tutkimusseloste