Turvepellot pohjoisen maatalouden elinehto - Virkkunen, Elina (Terramedia, 2020)
Ratu-hankkeessa haastateltiin 19 viljelijää Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla sekä Kainuussa. Haastattelun yhteenvedossa kerrotaan viljelijöiden ajatuksia turvemaista, niiden ilmastovaikutuksista ja ilmastoviisaasta viljelystä.
Lehtiartikkeli (rinnakkaistallennusluvan asianumero: 2531/12 05 01 02/2020)
Keywords: viljelijäkysely; turvepellot; viljelijäkysely; turvepellot; viljelijäkysely; turvemaat