Mätästys parhain maankäsittelymenetelmä tukkimiehentäin tuohoja vastaan kuusentaimilla - Heiskanen, Juha (Metsäntutkimuslaitos, 2006)
Selostus artikkelista: Heiskanen, Juha & Viiri, Heli. 2005. Effects of mounding on damage by the European pine weevil in planted Norway spruce seedlings. Northern Journal of Applied Forestry 22: 154-161.
Julkaisusatoa
Keywords: kuusentaimet; maankäsittely; tuhojen torjunta; tukkimiehentäi