Broilerinlanta luovuttaa hyvin ravinteita vehnälle - Laurila, Jaana; Venäläinen, Eija; Rajala, Ari; Peltonen-Sainio, Pirjo (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
Broilerintuotannon kustannuksia voidaan alentaa käyttämällä rehuna tilan omaa viljaa ja lannoitteena broilerinlantaa: se palauttaa kasviravinteet takaisin peltoon, ja näin voidaan vähentää väkilannoitteiden käyttöä. Broilerinlannan käyttöä ei kuitenkaan pidä ylimitoittaa.
Keywords: Ka; broilerit; lanta; vehnä; ravinteet; väkilannoitteet; jyvä; proteiinit