Heikkotuottoisten ojitettujen soiden puustoinventointi Maanmittauslaitoksen laserkeilausaineistoa hyödyntäen - Niemi, Mikko; Vastaranta, Mikko; Peuhkurinen, Jussi; Holopainen, Markus (Luonnonvarakeskus, 2015)
Seloste artikkelista: Niemi, M., Vastaranta, M., Peuhkurinen, J. & Holopainen, M. 2015. Forest inventory attribute prediction using airborne laser scanning in low-productive forestry-drained boreal peatlands. Silva Fennica 49(2), article id 1218
Tutkimusseloste