Lajikkeiden ominaisuuksista saadaan yhä tarkempaa tietoa - Niittymaa, Veikko (Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Viljelyyn tulossa olevien lajikkeiden ominaisuudet pystytään seulomaan uusilla tilastomenetelmillä esiin entistä tarkemmin, sanoo johtaja Arjo Kangas MTT:n Etelä-Pohjanmaan tutkimusasemalta Ylistarosta.
Keywords: Ka; lajikkeet; lajikekokeet; koetoiminta; kasvilajit; ohra; mallasohra; rehuohra; peruna; erikoiskasvit; öljypellava; viljely