Uudet puna-apilalajikkeet haastavat Bjurselen - Nykänen-Kurki, Päivi; Huhta, Harri; Niskanen, Markku (Maaseudun Tulevaisuus, 2003)
Suomen viljellyin puna-apilalajike, Bjursele, on saanut haastajia. Uusimmista tulokkaista Varte, Ilte, Betty ja Jesper ovat Bjurselea satoisampia kolmella eteläisimmällä viljelyvyöhykkeellä. Talvenkestävyydessä Bjursele pitää edelleen pintansa.
Keywords: Ka; Ta; lajikekokeet; koetoiminta; apilat; puna-apila; sato; lajikkeet; ominaisuudet; vertailu; viljelyvarmuus; talvenkestävyys; kasvinsuojelu