Lietelanta kannattaa mullata suorakylvöpelloilla - Lötjönen, Timo; Isolahti, Mika (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Kolmivuotisen kokeen perusteella suorakylvöllä saadaan kevyillä mailla yhtä hyviä ohrasatoja kuin kynnettäessäkin, kun juolavehnä torjutaan ja väkilannoitetta käytetään lannoitukseen. Lietelanta kannattaa mullata ennen suorakylvöä multaimella tai äestämällä. Muuten lietelannan typpi voi haihtua tai fosfori huuhtoutua.
Keywords: Ys; suorakylvö; kevennetty maanmuokkaus; kylvö; viljelymenetelmät; muokkaus; maan muokkaus; maaperä; lietelanta; lannoitus; eloperäiset lannoitteet; ohra; ravinteet; rikkakasvit; juolavehnä; väkilannoitteet