Broilerien hyvinvointi-indeksi tekeillä - Tuunainen, Petra; Valaja, Jarmo; Valkonen, Eija (Maaseudun tulevaisuus, 2009)
Broilereiden hyvinvointidirektiivi astuu voimaan ensi heinäkuun alusta. MTT:ssä laaditaan indeksiä, jolla voidaan mitata suomalaisten broilerien hyvinvoinnin tasoa. Indeksi valmistuu ensi keväänä.
Keywords: Ko; broilerit; hyvinvointi; mittaus; indeksit; direktiviit