Koneellisen metsänhoidon laiteratkaisut esillä FinnMETKO 2012 -messuilla - Hallongren, Heidi; Laine, Tiina (Metsäntutkimuslaitos, 2012)
FinnMETKO 2012, Jämsä, 30.8.-1.9.2012
Keywords: koneellinen metsänhoito; koneet ja laitteet