Taudit kiusasivat kasveja kuivana kesänä 2002 - Markkula, Irmeli (Maaseudun Tulevaisuus, 2002)
Viime kesänä perunamailta löytyi seittiä, tyvimätää ja näivetystautia. Myös rutto levisi hyvin, mutta kuivuuden takia mukulat säästyivät. Viljapelloilla ongelmia aiheutti jälkiversonta, ja omenia kiusasi muumiotauti.
Keywords: ta; kasvinsuojelu; kasvitaudit; tyvimätä; perunaseitti; sienitaudit; perunarutto; muumiotauti; mansikat; peruna