Konfliktien hallinta tärkeä edellytys luonnonvarojen kestävälle käytölle - Kyllönen, Simo; Colpaert, Alfred; Heikkinen, Hannu; Jokinen, Mikko; Kumpula, Jouko; Marttunen, Mika; Muje, Kari; Raitio, Kaisa (Metsäntutkimuslaitos, 2006)
Seloste artikkelista: Kyllönen, S., Colpaert, A., Heikkinen, H., Jokinen, M., Kumpula, J., Marttunen, M., Muje, K. & Raitio, K. 2006. Conflict management as a means to the sustainable use of natural resources. Silva Fennica 40(4): 687–728.
Tutkimusseloste
Keywords: kestävä käyttö; konfliktinhallinta; ympäristökonfliktit