Venäläismatkailijat haluavat lähiruokaa - Logrén, Johanna; Marjo Särkkä-Tirkkonen; Sinikka, Mynttinen; Rautiainen, Teija (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Venäläiset pitävät suomalaista ruokaa erittäin laadukkaana. Ruualla on suuri merkitys osana lomanviettoa, ja elintarvikkeita ostetaan myös kotiin viemisiksi. Toisaalta suomalainen keittiö tunnetaan huonosti eivätkä paikalliset elintarvikkeet erotu muista. Valtaosa matkailijoista ei tiedä, että suomalaisissa kaupoissa on tarjolla sertifioituja luomuelintarvikkeita.
Keywords: Re; ruoka; kotimaiset tuotteet; markkinointi